vpliv-elektromagnetnih-sevanj

Delavnica VPLIV ELEKTROMAGNETNIH SEVANJ NA ZDRAVJE ČLOVEKA, MERITVE IN ZAŠČITA

Kaj boste slišali na delavnici:

  • Kako elektromagnetna sevanja vplivajo na zdravje človeka?
  • Kako pravilno uporabljati mobilni telefon?
  • Kako pravilno uporabljati Wi-Fi naprave?
  • Kako nastaviti telefon, da manj seva?
  • Kako zmanjšati vpliv sevanja na vašem domu?
  • Katero hrano uživati več, da zmanjšamo vpliv sevanja na zdravje?
  • Prikaz meritve elektromagnetnih sevanj na posameznih napravah, v telesu, mobilnem telefonu in v prostoru, kjer se nahajamo.
vpliv-mobilnega-telefona-na-clovesko-telo

Kdaj in kje bo delavnica?

Torek, 29. 11. 2022, ob 18.00 uri v Ljubljani.

Delavnica je plačljiva in sicer je prispevek za prisotnost 10 evrov na osebo, ki ga nakažete pred dogodkom na naš bančni račun. Vse podatke o nakazilu boste prejeli po prijavi na vaš elektronski naslov. Plačilo prispevka velja kot vstopnica na dogodek. 

Delavnica se bo pričela ob 18.00 uri in bo potekala do predvidoma 20.00 ure. Lokacija dogodka je v Ljubljani,  in vsak prijavljeni na delavnico bo prejel podatke o lokaciji na svoj elektronski naslov. 

V zraku, ki ga dihamo je vedno več težkih kovin v obliki nanodelcev, zato si boste pred začetkom predavanja lahko izmerili vsebnost težkih kovin v telesu in jakost izpostavljenosti telesa elektromagnetnim sevanjem. Na samem predavanju bo mogoče izmeriti tudi sevanje vašega telefona.

Za merjenje težkih kovin in ostalih parametrov je zaželena prijava in predhodna potrditev na 040 423 635. Za vse informacije lahko Majina Maraža direktno kontaktirate na to telefonsko številko. Meritve so bodo izvajale po zaključku predavanj predvidoma ob 20 uri.

O predavatelju

majin-maraz
Majin Maraž

Šolal sem se najprej na fakulteti za strojništvo v Ljubljani, smer energetika. S študijem nadaljeval na poslovno tehnični fakulteti, univerze v Novi Gorici, kjer me čaka samo še oddaja magistrske naloge z naslovom »Vpliv elektromagnetnih sevanj na zdravje človeka«

Zanima me tudi skrb za čisto okolje, zato sem leta 2018 kot eden od članov civilne iniciative za čisto modro nebo ustanovil društvo »čisto modro nebo«, ki ozavešča o problematiki kemičnega zapraševanja iz letal, umetne oblačnosti, upravljanje z vremenom nasploh.

S svojimi dolgoletnimi raziskavami in osebnimi izkušnjami vam bom predstavil ključna dejstva in študije o vplivih elektromagnetnih sevanj na zdravje človeka, ter vam predstavil, kako pred temi vplivi zavarujete sebe in prostor v katerem živite. 

Delite naprej ...
Digitalni Minimalist
Digitalni Minimalist
Objave: 15